Play4 haalt fel uit naar VTM nadat Béa en Bart verrassende overstap maken: "Zou je van marktleider wel mogen verwachten"
COS
Play4 haalt fel uit naar VTM nadat Béa en Bart verrassende overstap maken: "Zou je van marktleider wel mogen verwachten"
Foto: Play4

Dina Tersago zorgt vandaag met een verrassing van formaat over 'Huis Gemaakt'. VTM haalt 'Blind Gekocht'-gezichten Bart Appeltans en Béa Vandendael aan boord.

Enkele maanden geleden kondigde Béa Vandendael haar exit bij 'Blind Gekocht' al aan. Het viel niet meer te combineren met haar eigen job als vastgoedexperte bij ERA. Bart Appeltans zal enkel in het komende seizoen nog te zien zijn en maakt tegelijkertijd zijn opwachting in 'Huis Gemaakt' op VTM.

"We beschouwen het als een compliment dat de markleider opnieuw bij de uitdager talent komt weghalen, al wijst het op bloedarmoede bij VTM", zegt Kristof Demasure, woordvoerder van Play Media, aan HLN.

"Het betekent dat we de ultieme kweekvijver zijn, maar van een commerciële marktleider zou je wel mogen verwachten dat ze de creativiteit in huis hebben om eigen talenten te ontwikkelen."

De wegen met Béa en Bart scheiden in alle liefde. "Net zoals dat destijds gebeurde toen Dina Tersago als eerste weggehaald werd bij 'Blind Gekocht'. Intussen blijven we op zoek naar nieuw talent", aldus de Play-woordvoerder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.