Pijnlijk voor Viktor Verhulst: 'Alleen dan wil Sarah Puttemans in 'De Verhulstjes' komen'
COS
Pijnlijk voor Viktor Verhulst: 'Alleen dan wil Sarah Puttemans in 'De Verhulstjes' komen'
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sinds afgelopen zondag is de familie Verhulst terug met een vierde seizoen van 'De Verhulstjes'. In de eerste afleveringen vertoeft het gezelschap in Saint-Tropez.

Voor heel wat mensen blijft het een guilty pleasure op zondagavond: kijken wat Gert Verhulst en zijn gezin uitspoken in de nieuwste aflevering van 'De Verhulstjes'.  Er is één opvallende persoon die we ook dit seizoen niet zullen zien: Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst.

"Ik wacht nog altijd op het moment dat Sarah toch eens in dat programma komt en dat Viktor eindelijk on screen een lief heeft", zegt Desna Lespinoy in 'De Mediawatchers' van HLN.

Het is niet alleen zo dat Sarah niet in de reeks verschijnt. Ze komt ook nooit ter sprake. "Ik denk ook dat het een kwestie van centjes is", zegt Mark Coenegracht. "Ik denk dat Sarah geld vraagt om met haar gezichtje in die reeks te komen."

Waarom we Sarah niet in 'De Verhulstjes' zien? Vorig jaar gaf ze aan dat ze het "raar" zou vinden om in de reeks te zien te zijn. Haar relatie met Viktor houdt ze zoveel mogelijk privé, met uitzondering van enkele passages in haar vlogs.

Meer nieuws

Meer nieuws

.