Pedro Elias blijft niet gespaard bij quizmasterdebuut: "En dan verschieten ze dat de kijkcijfers laag zijn"
COS

Na 'James De Musical' was er deze week de nieuwe eindejaarsquiz 'Voordat De Bom Valt' met Pedro Elias. Volgende week is die er nog een keer.

Het lijkt er echter op dat veel kijkers na de eerste aflevering al zullen afhaken. Sommigen deden dat zelfs al tijdens het eerste reclameblok. "Weer een programma met weer dezelfde BVs die elkaar zitten uitlachen. En dan verschieten dat kijkcijfers laag zijn", klinkt het op Facebook.

"Eigenlijk gewoon eerst domme antwoorden geven voor te 'lachen' om dan het goede antwoord te geven. Is dat de bedoeling ervan? In 't begin kan je er nog een beetje mee lachen maar na een tijd is 't te veel en te onnozel om nog te lachen", lezen we nog. "Trekt op niks, zo onnozel."

"Allemaal haantjes voor het 'beste' mopje - dat dan op niks trekt. Geen tweede keer kijken waardig", besluit iemand. "Veel lager kan het niveau niet zakken", vindt iemand. "Ingestudeerde moppen vertellen om de beurt. Beetje cringy", zegt een kijker.

"Een halve aflevering gezien en dat was ruim voldoende. Pedro Elias deed niets anders dan zijn kaartjes recht leggen. En het spel zelf sprak ook niet aan, was wreed saai", merkt iemand op. "Flauw", laat een andere kijker nog weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.