Big Brother Over en uit voor deze 'Big Brother'-bewoner op zucht van finale: "Ik heb al gewonnen"
COS
Over en uit voor deze 'Big Brother'-bewoner op zucht van finale: "Ik heb al gewonnen"
Foto: GoPlay

Na het vertrek van Lindsey op maandag bleven nog vier bewoners over in het 'Big Brother'-huis. Vandaag kwam het avontuur van nog één bewoner tot een einde.

Wanneer Tatyana Beloy en Geraldine Kemper op het scherm in de woonkamer verschijnen, weten de vier bewoners hoe laat het is. Charlotte, Jason, Bart of Jolien zal te horen krijgen dat hij of zij het huis twee dagen voor de 'Big Brother'-finale moet verlaten.

Jason en Bart krijgen als eersten te horen dat ze mogen blijven. Jolien verschijnt als laatste op het scherm. Dat betekent dus dat Charlotte het huis moet verlaten. Ze vertrekt met opgeheven hoofd. "Ik hoefde zelfs niet bij de laatste drie te zitten. Ik heb al gewonnen", zegt ze.

"Ik had nooit gedacht dat ik zover zou komen. Maandag was ik mentaal klaar. Ik heb dan nog de kans gekregen om nog zoveel te doen. Heel veel zal ik nu niet missen. Ik heb gewoon genoten. Dat is het allerbelangrijkste", zegt Charlotte nog.

Enkele weken geleden moest ze eigenlijk al naar huis gaan, maar door de vrijwillige exit van Rob mocht ze blijven. "Ik dacht: hoe moet ik nu in een groep komen terwijl ik in mijn hoofd naar huis moest gaan", zegt Charlotte, die trots is op haar parcours.

Meer nieuws

Meer nieuws

.