Opvallende ontdekking bij James Cooke: 'Het bewijs van hoe het echt zit tussen hem en Gert Verhulst'

door: COS
James Cooke en Gert Verhulst in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: GoPlay

James Cooke is niet meer weg te denken van televisie. Na 'Jonas & Van Geel' en programma's met Karen Damen ging hij aan de slag met Gert Verhulst, een geliefd tv-duo was geboren.

James Cooke en Gert Verhulst kenden elkaar al van in de wandelgangen van Studio 100. Pas in 2017 werkten ze voor het eerst samen voor televisie. Ze maakten de talkshow 'Gert Late Night'. Daarna volgde ook nog 'De Cooke & Verhulst Show'. Bovendien staan ze mee aan het roer van productiehuis Dedsit.

Een nieuwe samenwerking op tv staat niet op de planning, maar dat betekent niet dat Gert en James elkaar uit het oog verliezen. Wie zich zou afvragen hoe close Gert en James echt zijn, kreeg daar deze week bij radiozender Joe een opvallend antwoord op. 

Deze week ging Anke Buckinx bij BV's overnachten. Ook bij James en Dorian Liveyns. Ze toonden haar een schap met foto's. We zien foto's van huisdieren Baziel en Tommy, een foto van de familie Cooke én een foto met de familie Verhulst. Het bewijs dat Gert en James écht elkaar beste vrienden zijn.