🎥Opvallend! Showbizzwatcher doet merkwaardige vaststelling bij nieuw seizoen ‘James De Musical’
WVDS
🎥Opvallend! Showbizzwatcher doet merkwaardige vaststelling bij nieuw seizoen ‘James De Musical’
Foto: Play4

‘James De Musical’ keert terug met een nieuw seizoen. Het derde al! James Cooke mocht dinsdag alle namen bekendmaken. Een onderwerp waar we met onze showbizzwatcher graag even bij stilstaan.

Naast Metejoor worden ook Tom Waes, Regi, Marc Coucke, Maaike Cafmeyer en de volledige cast van ‘FC De Kampioenen’ op een eigen musical getrakteerd. “De musical rond ‘FC De Kampioenen’ wordt ook het meest enthousiast onthaald op sociale media”, weet onze showbizzwatcher.

De tickets voor de opnames waren in amper twintig minuten allemaal uitverkocht. Kijkers kunnen wel ‘James De Musical’ nog live meemaken tijdens een show in de Lotto Arena in april.

“Hoe die er zal uitzien, is wel nog een raadsel”, klinkt het bij onze showbizzwatcher. “We zien Metejoor wel zijn eigen musical doen, maar de anderen zijn natuurlijk geen echte zangers.”

Onze showbizzwatcher doet ook een merkwaardige vaststelling: er zijn minder afleveringen dan de vorige reeksen. “Zowel in het eerste seizoen als in het tweede werden er acht musicals gemaakt. Het derde seizoen zal ‘maar’ zes afleveringen tellen.” 

“Het zou een budgetkwestie kunnen zijn of misschien is de inspiratie een beetje zoek. Het zou ook kunnen dat het een kwestie van tijdsnood was. Acht musicals in elkaar boksen op zo’n korte tijd, het is niet vanzelfsprekend. En dan zullen James en zijn team kwaliteit belangrijker vinden dan kwantiteit.”

Tijdens ons gesprek kwam ook nog aan bod hoe de reacties van kijkers zijn op de verschillende gasten. De volledige video kan je hier bekijken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.