Omgeving trekt aan de alarmbel bij James Cooke: "Verwittigen hem al jaren"
COS
Omgeving trekt aan de alarmbel bij James Cooke: "Verwittigen hem al jaren"
Foto: GoPlay

James Cooke is terug met een tweede seizoen van 'James De Musical'. Het programma werd recent nog bekroond met een Gouden Roos.

James Cooke groeide de afgelopen jaren uit tot een graag gezien tv-gezicht. Naast presentator en musicalacteur is James ook een steengoede programmamaker. Dat James hard werkt, bleek deze week nog maar eens.

De persvoorstelling van 'Over De Oceaan' moest James laten passeren, omdat hij met zoveel dingen tegelijkertijd bezig is. Dit weekend gaat 'Vergeet Barbara' in première. James neemt duidelijk veel hooi op zijn vork.

Bestaat er dan geen gevaar dat hij op korte tijd opgebrand raakt?  "Hij zegt dat hij daar al jaren voor verwittigd wordt, maar dat hij de muur waar hij tegen te pletter zal lopen nog lang niet ziet", zegt Mark Coenegracht in De Mediawatchers van HLN.

"Je moet beter delegeren", hoort James vaak van mensen in zijn omgeving. "Maar hij kan dat niet. Hij zegt: 'Ik leer nog elke dag bij.' Dat vind ik een heel goede benadering", besluit de showbizzkenner.

Meer nieuws

Meer nieuws

.