Big Brother Oh nee! Enorme tegenslag voor pas verloofde Nouchine uit 'Big Brother'
COS
Oh nee! Enorme tegenslag voor pas verloofde Nouchine uit 'Big Brother'
Foto: GoPlay

Nouchine Broodhaers kennen we van haar deelname aan het tweede seizoen van de 'Big Brother'-revival. Nouchine moest het huis in de finaleweek verlaten.

Nouchine Broodhaers moest deze week een enorme tegenslag verwerken. Het 'Big Brother'-gezicht had een ongeluk met de wagen. Haar rode Tesla moest worden getakeld door de VAB. Op Instagram Stories deelt Nouchine enkele beelden van haar wagen die getakeld wordt.

"Dom", schrijft ze bij een selfie vanuit de takelwagen. Ze lijkt er dus zonder kleerscheuren vanaf gekomen te zijn. Het lijkt er ook op dat er geen andere partij betrokken was. Op de beelden zien we dat de bumper is losgekomen door de impact.

Nouchine
Instagram @nouchine_broodhaers

Eén maand geleden had Nouchine een stuk beter nieuws te delen op sociale media. Op 6 juni werd Nouchine op vakantie in Bali ten huwelijk gevraagd door haar vriend Dago, met wie ze al enkele jaren samen is.

"Soulmates voor altijd", schreef Nouchine bij beelden van het prachtige moment. Dago had een diner voorbereid en ging op één knie tussen de rode en witte bloemblaadjes die 'Will You Marry Me' spelden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.