Big Brother Nominaties laten bewoners geschokt achter in 'Big Brother': "Dit is een klap voor de groep"
COS
Nominaties laten bewoners geschokt achter in 'Big Brother': "Dit is een klap voor de groep"
Foto: GoPlay

Zaterdag moeten we weer afscheid nemen van een bewoner. Nadat er de afgelopen weken drie dames het huis moesten verlaten, wordt dat nu een man.

Charlotte won de power of nomination al vroeg op de week. Door een spel wonnen ook Chiara en Jolien die power. Eerst werd gedacht dat elke dame één bewoner mocht nomineren. Zo zouden er met Jason erbij vier genomineerden zijn. Dan zouden twee bewoners misschien naar huis moeten.

Dat bleek echter niet het geval. Charlotte, Chiara en Jolien moesten woensdag twee namen in de dagboekkamer meedelen. Het is een heftig gesprek geworden. Donderdagochtend komen de bewoners te weten wie naast Jason genomineerd is. Dat zijn Danny en Michelangelo.

Danny moet voor de derde week op rij zijn koffer inpakken. "Ik voel me fucking hard genaaid", zegt Danny. Hij wil ook aan de dames zeggen dat hij zich verraden voel. Hij dacht namelijk goed te zijn met hen. "Ik zie geen enkele reden waarom ik genomineerd moet zijn."

"Dit is voor de groep ook een klap", zegt Chayron. "Ik snap hier helemaal niks van." Chayron en Danny dachten dat Ias en Ali erop zouden staan. "Er zijn steeds meer frustraties. Er zijn steeds meer mensen die hardop zeggen dat ze zich irriteren. Daarom dacht ik dat een van hen erop zou staan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.