Niet te geloven! Verschrikkelijk voor Kat Kerkhofs: "Toen doodsbedreigingen gekregen"
COS
Niet te geloven! Verschrikkelijk voor Kat Kerkhofs: "Toen doodsbedreigingen gekregen"
Foto: Photonews

Kat Kerkhofs kennen we al enkele jaren als programmamaakster en presentatrice bij Play4. Kat is al sinds 2015 getrouwd met haar jeugdliefde Dries Mertens.

Kat Kerkhofs werd bekend als vrouw van, maar stippelde de afgelopen jaren haar eigen weg uit in de media. Als bekend gezicht krijgt Kat jammer genoeg weleens te maken met kwalijke geruchten. Daarover vertelt ze deze week bij Ender Scholtens in de podcast 'Gossip Guy'.

"Er was een tijd dat ze dachten dat ik per se weg wou uit Napels en dat ik Dries aan het overtuigen was om weg te gaan uit Napels. Toen kreeg ik wel een paar doodsbedreigingen van Napolitaanse supporters, terwijl ik daar keigraag woonde. Ik dacht echt: what the hell. Dat was wel kut."

Een andere keer dat de geruchtenmolen overuren draaide, was toen Kat en Dries op een strand op Ibiza hevig ruziemaakten. "Die is heel viraal gegaan, omdat iemand dat had gefilmd", zegt Kat. "Dat ging echt wel ver."

"We hebben nooit verteld waarover de ruzie ging en dat ga ik ook niet doen, want het ging echt over iets super belachelijks. Maar ik ben gewoon nogal fel als ik discussieer. Daar zijn wel de wildste verhalen over rondgegaan, die niet klopten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.