Nicolas en Sarah uit ‘The Sky is The Limit’ hebben opvallend besluit genomen over tweede kindje
PMN
Nicolas en Sarah uit ‘The Sky is The Limit’ hebben opvallend besluit genomen over tweede kindje
Foto: Play4

Nicolas en Sarah zagen we in het vorige seizoen van 'The Sky Is The Limit'. Ze hebben met Elisabeth een dochtertje van zestien maanden. Het koppel heeft nu een besluit genomen over een tweede kindje.

Nicolas De Bruyn en zijn verloofde Sarah, bekend van het vorige seizoen van 'The Sky Is The Limit' op Play4, hebben verrassend nieuws gedeeld in Dag Allemaal. Ondanks de uitdagingen waarmee ze momenteel worden geconfronteerd, hebben ze besloten om voor een tweede kindje te gaan.

Het koppel heeft samen een dochtertje Elisabeth die momenteel 16 maanden oud is. Elisabeth werd vijf weken te vroeg geboren en heeft een zeldzame vorm van epilepsie, genaamd infantiele spasmen. Deze aandoening brengt de nodige zorgen met zich mee voor hun dochtertje.
(Lees verder onder het filmpje)

Toch heeft het paar, na grondig onderzoek en tests, inzicht gekregen in de kans dat hun tweede kindje ook door infantiele spasmen zou worden getroffen.

Uit deze test is naar voren gekomen dat de kans klein is. Dit heeft hen aangemoedigd om de beslissing te nemen om voor een tweede kindje te gaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.