Nicolas en Sarah uit 'The Sky Is The Limit' krijgen verschrikkelijk nieuws over dochtertje Elisabeth
COS
Nicolas en Sarah uit 'The Sky Is The Limit' krijgen verschrikkelijk nieuws over dochtertje Elisabeth
Foto: Play4

Nicolas De Bruyn kennen we van zijn passage in 'The Sky Is The Limit'. Nicolas en Sarah kregen onlangs verschrikkelijk nieuws over hun dochtertje.

Voor Nicolas De Bruyn en Sarah was het een lange weg om zwanger te raken. Negen maanden geleden mochten Nicolas en Sarah hun dochtertje Elisabeth verwelkomen. Het 'The Sky Is The Limit'-koppel gaat nu door een moeilijke tijd met hun dochter.

Opeens kreeg Elisabeth stuiptrekkingen. Op aanraden van Nicolas' zus, die kinderarts is, gingen ze meteen naar het ziekenhuis. Daar viel de diagnose: infantiele spasmen, een zeldzame vorm van epilepsie bij kinderen jonger dan 1 jaar.

"Bij drie op de vier baby's die aan die aandoening lijden stopt de mentale ontwikkeling", vertelt Nicolas in Dag Allemaal. "Zij blijven voor de rest van hun leven kind in hun hoofd."

"Ik heb er al met vier andere ouders over gesproken. Wat zij vertellen, hakt er serieus in", zegt hij. Bij drie van die kindjes is de hersenontwikkeling gestopt.

De diagnose werd bij Elisabeth snel gesteld. Zo kon de juiste medicatie ook snel toegediend worden. Daar reageert Elisabeth voorlopig goed op. We wensen Nicolas en Sarah veel goede moed toe in deze moeilijke strijd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.