Nick Kraft heeft slecht nieuws over zijn vriendin en maakt zich erg kwaad
LHX
Nick Kraft heeft slecht nieuws over zijn vriendin en maakt zich erg kwaad
Foto: Instagram @syedkunza

Nick Kraft raakte vorig jaar tot in de finale van 'Big Brother'. Hij is tegenwoordig samen met 'Temptation Island'-verleidster Kunza Syed.

Een tijdje geleden kondigde Nick Kraft aan dat Kunza een gooi zou doen naar het Miss België-kroontje. Hij riep al zijn volgers op om voor haar te stemmen in de voorrondes.

Nu komt hij met een update. "Kunza heeft jammer genoeg de top 42 niet gehaald, wat in mijn ogen te lachwekkend is om waar te zijn", laat hij weten.

Nochtans had ze in de online stemming maar liefst drie keer zoveel stemmen had als het meisje dat op de tweede plaats kwam. Nick concludeert dan ook dat er iets grondig fout zit in de verkiezing.

"Ik ben een sportieve verliezer in elk opzicht, maar niet als het over de werking van Miss België gaat (lees: geld). Ik kan een boek typen over deze ervaring in haar plaats, maar dan gaan er bommetjes ontploffen bij de organisatie."

Hij wenst de finalisten dan ook veel succes, maar raadt hen aan om er geen geld in te steken. "Voor mij ben je en blijf je de mooiste vrouw van België in elk opzicht", voegt hij er ook nog aan toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.