Na felle kritiek op huidig seizoen: 'Dit heeft GoPlay beslist over toekomst 'Blind Gekocht''
COS
Na felle kritiek op huidig seizoen: 'Dit heeft GoPlay beslist over toekomst 'Blind Gekocht''
Foto: Play4

Momenteel wordt het vijfde seizoen van 'Blind Gekocht' uitgezonden op Play4. Dat ging de afgelopen weken vaak over de tong.

De 'Blind Gekocht'-experten konden al een paar deelnemers gelukkig maken met een nieuwe of eerste woning. Er was de afgelopen weken anderzijds ook minder goed nieuws.

Voor het eerst werd de deelname van een koppel ingetrokken. Een ander koppel kreeg dan weer een pijnlijke realitycheck over hun woondroom. Het valt nog af te wachten of ze tevreden zullen zijn met het eindresultaat.

De afgelopen weken kwam er veel kritiek over de "onrealistische verwachtingen" van de deelnemers. "Verwende nesten", werd er fel uitgehaald. Er werd door sommige kijkers aangeraden om maar gewoon te stoppen met het programma.

Ondanks alle kritiek op de deelnemers en het programma heeft GoPlay nu toch groen licht gegeven voor een zesde reeks. "Wil de zoektocht naar een huis maar niet lukken? Schrijf je nu in voor 'Blind Gekocht' en laat het team van 'Blind Gekocht' je helpen om je droomhuis te vinden", klinkt het.

https://www.instagram.com/reel/CsJUqUWt-Xl/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.