Michelangelo uit 'Big Brother' doet verrassende bekentenis: "Me aangemeld voor vier tv-programma's"
LHX
Michelangelo uit 'Big Brother' doet verrassende bekentenis: "Me aangemeld voor vier tv-programma's"
Foto: GoPlay

De grootste droom van 'Big Brother'-deelnemer Michelangelo Amendola is een autosportcarrière uitbouwen. Helaas is dat een dure grap, en daarom was zijn deelname aan 'Big Brother' een erg strategische zet.

"Ik moet een manier vinden om toch richting mijn carrière te kunnen werken", dacht Michelangelo voor hij zich inschreef. Meedoen aan een tv-programma leek hem de ideale manier om dat te doen.

"Ik heb me aangemeld voor vier tv-programma's. Ik ben voor drie geselecteerd en heb voor eentje gekozen", onthult hij in de podcast 'Het perspectief'.

Eén van die andere programma's was 'Een jaar van je leven'. "Daaraan mochten alleen Nederlanders meedoen. Dus daarvoor werd ik afgekeurd." Dan was er nog 'Million Dollar Island'. "Ik heb dat afgezegd omdat ik naar 'Big Brother' ging."

En tot slot schreef hij zich in voor het datingprogramma 'Gestrand op Honeymoon Island'. "Ik was pas in een relatie. Ik was een beetje down, dus ik had me aangemeld", vertelt hij daarover. "Ik wist niet eens wat dat was."

"Ik mocht gaan, maar ik was aan het denken: ik krijg aandacht van dames. Waarom moet ik op zoek gaan naar liefde via tv. Ik ben veel te jong, waarom moet ik zoiets forceren?" Uiteindelijk koos hij dan toch voor 'Big Brother', omdat hij al jaren fan is van het programma en dacht dat voor hem het meest zou opbrengen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.