De Mol Matteo Simoni was tiende kandidaat in 'De Mol': "Ik voelde me echt een idioot"
COS
Matteo Simoni was tiende kandidaat in 'De Mol': "Ik voelde me echt een idioot"
Foto: GoPlay

'De Mol' zorgde dit seizoen voor een primeur. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma zou een bekende Vlaming deelnemen aan het programma.

Matteo Simoni doorliep net als de andere deelnemers alle selectierondes van 'De Mol'. Hij stapte het spel in als 'Steve' maar viel aan het einde van de eerste proef al door de mand. Uiteindelijk bleef het voor Matteo jammer genoeg bij één aflevering.

Toen het ene na het andere groene scherm verscheen, wist Matteo hoe laat het was. Hij zegt de eliminatietest verkeerd aangepakt te hebben. "Ik ben op een paar mensen beginnen focussen en dat heeft mij niet meer losgelaten", zegt hij aan HLN.

"Ik had veel meer moeten spreiden. En op snelheid moeten spelen. Dat heb ik gewoon niet gedaan. Lieselot wist niets over de kandidaten. En nog had zij een betere test dan mij. Ik voelde me echt een idioot. Waarom heb ik dat niet anders gedaan?", vraagt de acteur zich af.

"In de eerste opdracht moest je quotes bij kandidaten plaatsen. De mijne was: Ik heb de mol in al die jaren nog nooit gevonden. En kijk!", aldus Matteo Simoni, die alsnog genoten heeft van zijn drie dagen in 'De Mol'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.