'The Masked Singer'-fan Viktor Verhulst begrijpt er niks van: "Dat kan toch niet?"
COS
'The Masked Singer'-fan Viktor Verhulst begrijpt er niks van: "Dat kan toch niet?"
Foto: GoPlay

Vrijdag is er een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. Minotaurus, Foxy Lady, Raaf, Hippo, Champignon, Leeuw of Tovenaar wordt dan ontmaskerd.

Veel fans van 'The Masked Singer' zijn het erover eens: dit seizoen is het moeilijker dan ooit om de Masked Singers te ontmaskeren. Dat er veel tips ons op het verkeerde spoor moeten zetten, maakt het des te moeilijker.

In het speurderspanel worden de gekste pistes onderzocht. "Ik heb het gevoel dat de productie zegt: 'Smijt maar zoveel mogelijk namen op tafel.'", zegt Viktor Verhulst in de podcast 'Achter De Schermen'.

Het lijkt hem vervelend om als speurder de meest onmogelijke namen te moeten noemen. Zoals die van Viktor zelf. "Ik ga het hier zeggen, een pre-mediageheim: ik zit zeker niet in het pak van Leeuw", benadrukt Viktor.

"Ik kijk ook elke vrijdag naar het programma", vertelt Viktor aan Bart Cannaerts. "Mijn vriendin (Sarah Puttemans, red.) is trouwens grote fan als jij in de jury zit. Dat kan toch niet dat jullie mij verdenken. Ik zing elke noot vals en ik kan niet dansen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.