Marie Verhulst schrikt wanneer Ellen Callebout het plots erg moeilijk krijgt: "Ik heb je nog nooit zo gezien"
COS
Marie Verhulst schrikt wanneer Ellen Callebout het plots erg moeilijk krijgt: "Ik heb je nog nooit zo gezien"
Foto: GoPlay

Zondag is er weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. Het gezin Verhulst vergezelt Viktor Verhulst nog steeds tijdens de opnames van 'Love Island' op Gran Canaria.

Gert Verhulst en co besluiten om een tochtje te maken met segways. Dat verloopt vooral voor Ellen Callebout echter helemaal niet zoals ze had gehoopt. Wanneer ze het gevaarte niet meer onder controle heeft, begint ze te paniekeren.

"Dat was echt totaal mijn ding niet", zegt Ellen. "Ik heb je nog nooit zo gezien", geeft Marie Verhulst toe. "Ik heb mezelf nog nooit zo gezien, denk ik", bedenkt Ellen zich. "Omdat dat de eerste keer is dat je ergens niet zo goed in was", weet Marie.

Ook bij Gert dreigt het even helemaal mis te lopen. Daarna durfde Ellen er helemaal niet terug op te kruipen. "Ik krijg het, hè. Ik heb er schrik op. Ik weet niet hoe het komt. Maar ik wil er gewoon af en nu moet ik de weg op."

"Ik stond echt op het punt om te huilen", geeft Ellen toe. "Je had tranen in je ogen zelfs", zag ook Viktor Verhulst. "Ik vond het zo erg. Ik had schrik opgedaan op het eerst rondpunt en het is niet meer goed gekomen.

https://www.instagram.com/reel/Cn7EjDMIT1r/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.