Marie Verhulst heeft langverwacht nieuws voor de fans van 'De Verhulstjes'
COS
Marie Verhulst heeft langverwacht nieuws voor de fans van 'De Verhulstjes'
Foto: Instagram @gertverhulst

Marie Verhulst is nu al bijna drie jaar het nieuwe baasje van Samson. Pas in april werd dat officieel, toen de laatste 'Samson & Gert'-show gepasseerd was.

Marie Verhulst en Samson moesten woensdag vroeg uit de veren. Ze werden namelijk verwacht bij radiozender MNM. Daar kwamen ze het nieuwste 'Samson & Marie'-nummer 'Het Is Winter' brengen.

Er werd Marie ook gevraagd naar vader Gert Verhulst en broer Viktor Verhulst. "Ik hoop voor hun dat zij nu nog slapen, maar het gaat wel heel goed met hun. Ja, zeker!", vertelde Marie. Het is natuurlijk een hele tijd geleden dat we de familie Verhulst in 'De Verhulstjes' zagen.

Er werd een vierde seizoen van het Play4-programma beloofd, maar komt dat er nog wel? "Euhm... ja... we zijn misschien, al dan niet, van alles aan het filmen, maar misschien ook niet", klinkt het mysterieus bij Marie.

MNM-dj's Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert besluiten dan ook: "Er komt een nieuw seizoen van 'De Verhulstjes'!" Als ze nu nog aan het filmen zijn, zullen we dat nieuwe seizoen waarschijnlijk wel pas komend voorjaar mogen verwachten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.