Lotte Vanwezemael eerlijk over haar relatie die vorig jaar eindigde: "Mis ik wel"
LHX
Lotte Vanwezemael eerlijk over haar relatie die vorig jaar eindigde: "Mis ik wel"
Foto: GoPlay

Vorig jaar werd bekend dat seksuologe Lotte Vanwezemael en haar partner na een relatie van zeven jaar uit elkaar waren. Inmiddels is ze nog steeds single.

In de podcast 'Gossip Guy' vertelt Lotte Vanwezemael over een belangrijke verandering in haar leven: sinds vorig jaar is ze weer single. 

Wat juist de reden van de breuk was, wil ze niet kwijt. "It was not meant to be, laten we het daarop houden", zegt ze. "Er waren verschillende factoren die eraan hebben bijgedragen."

Inmiddels heeft ze er wel vrede mee, maar toch zijn er ook minder leuke kanten aan het vrijgezellenbestaan. "Ik heb heel veel liefde te geven, dus ik mis het wel om dat aan een partner te geven", zegt ze. "Maar ik geef dat nu dus gewoon aan familie en vrienden."

Ze merkt dat ze nu veel meer vrijheid heeft. Ze kan gaan en staan waar ze wil, zonder dat ze iemand hoeft in te lichten over haar plannen en zonder dat er iemand thuis op haar zit te wachten. "Maar dat mis ik dan ook wel weer: het thuiskomen bij iemand", geeft ze toe.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.