Lotte Vanwezemael doet boekje open over haar danspartner in 'Dancing with the Stars': "Ongemakkelijk"
LHX
Lotte Vanwezemael doet boekje open over haar danspartner in 'Dancing with the Stars': "Ongemakkelijk"
Foto: Play4

In 'Lotte gaat diep' praat seksuologe Lotte Vanwezemael met bekende gezichten over liefde, relaties en seks. Deze week is dat TikTokker Jonatan Medart.

Het is niet de eerste keer dat Lotte Vanwezemael en Jonatan Medart elkaar ontmoeten. Vorig jaar namen ze immers deel aan 'Dancing with the Stars'. Allebei schopten ze het ver: Jonatan werd tweede met zijn danspartner Björk, Lotte behaalde een vierde plaats, samen met Frank.

Tijdens hun gesprek stelt Jonatan Lotte een gedurfde vraag. "Heb jij ooit een spanning gevoeld met Frank, of kon je dat loskoppelen?", luidt die.

"Frank is natuurlijk een heel aantrekkelijke man en ik had een heel goeie vibe met hem", is Lottes antwoord. "Maar hij voelde eerder als mijn heel knappe broer of zo."

Dat betekent echter niet dat ze zich altijd op haar gemak voelde. "In het begin vond ik het soms heel ongemakkelijk. Zoals met die rumba. Ik dacht: oh my god, ik durf niet. Dat was niet van mijn gewoonte."

"Bij bepaalde dansen voel je die intentie meer, die spanning die erin zit. Maar dat was puur de dans. Daarbuiten hadden we gewoon lol."

Meer nieuws

Meer nieuws

.