Kobe Ilsen verklapt bijzonder geheim over Viktor Verhulst
COS
Kobe Ilsen verklapt bijzonder geheim over Viktor Verhulst
Foto: Play4

De ontknoping van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' nadert op Play4. Volgende week weten we wie de oorkonde in ontvangst mag nemen.

Misschien wordt het wel Kobe Ilsen. Hij kreeg een plekje in de finaleweken, omdat hij in de week ervoor pas aan bod kwam en kreeg een rechtstreeks ticket. Maar de Eén-presentator doet het ook echt heel goed. Kobe gaat al naar zijn zesde aflevering.

Dat deed hij wel zonder de steun van zijn dj-collega en beste maatje Viktor Verhulst. Die stuurde telkens zijn kat naar de opnames. "Is Viktor Verhulst erbij?", vraagt Erik Van Looy elke keer en élke keer moet Kobe zeggen: "Hij zit op een gala." Hij heeft wel al beloofd dat als Kobe in de finale zit, hij wel zal komen.

Erik wou deze week ook graag weten of het klopt dat Kobe weleens 'I love you' naar Viktor stuurt. "Maar wij sturen dat veel naar elkaar, Vik en ik. Zeker als we iets gedronken hebben. Dagelijks dus", grapt Kobe.

"Als wij zo gaan dj'en samen, wij amuseren ons echt heel hard en dan is dat dikwijls als we gaan slapen nog even een hartje sturen. Stom, hè. Ik zie die mens ook echt graag", aldus Kobe Ilsen in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.