Kijkers van 'James De Musical' willen allemaal hetzelfde kwijt aan James Cooke

door: COS
Dina Tersago en James Cooke in 'James De Musical'
Afbeelding bron: Play4

Het tweede seizoen van 'James De Musical' is opnieuw een schot in de roos. James Cooke en zijn team brengen hartverwarmende tv.

Donderdag was het Dina Tersago die een musical over haar leven mocht aanschouwen. Het werd een emotionele rollercoaster met scènes over Dina's tijd bij de jeugdbeweging, haar faalangst en haar kinderwens.

James Cooke wil nog wat kwijt aan Dina. "Dina, blijf alsjeblieft je spontane, pure en oprechte zelve. Het is een cadeau om je als gast te ontvangen. Steeds een eerlijk gesprek, steeds een gevoel van wederzijds vertrouwen. Bedankt om te zijn wie je bent."

"Dit was de mooiste tot nu toe", laat een kijker weten. "Pure vrouw, haar grote kracht is zichzelf blijven in de fake wereld van 'glitter en glamour'. Ze is één van de weinigen die zich daarin staande weet te houden", klinkt het vol lof.

"Ik denk ook dat wij als mensen jou ook mogen bedanken, James", zegt een andere fan. "Wat een mooi mens ben jij." En: "Het was weer een zalige, ontroerende en zo'n warme aflevering. James, jij brengt, met wat je ook doet, steeds warmte en een blij gevoel in de huiskamer. Je bent een prachtmens."