Kijkers van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' halen snoeihard uit: "Overwinning is gestolen!"

door: COS
Kobe Ilsen, Otto-Jan Ham en Danira Boukhriss Terkessidis in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'
Afbeelding bron: GoPlay

Nog twee weken en we weten wie 'De Allerslimste Mens ter Wereld' wordt. Otto-Jan Ham wordt het alvast niet.

Woensdag moest Danira Boukhriss Terkessidis het in haar elfde aflevering opnemen tegen Otto-Jan Ham en nieuwkomer Kobe Ilsen. Het was Danira's doel om zeker in de afleveringen te blijven tot collega en goede vriend Kobe zijn intrede zou maken.

Sommige kijkers blijken echter niet zo blij met Danira in de Play4-quiz. "Voor mij was het een leuk programma dat ontspanning en humor bracht. Sinds de komst van Danira brengt het enkel nog arrogantie op het scherm en dat werkt allesbehalve ontspannend of lachwekkend. Voor mij hoeft het echt niet meer."

"Die Danira mag er al uit. Pfff wat staat die goed met zichzelf", klinkt het nog kritisch. Een kijker beweert zelfs dat Danira er eigenlijk had moeten uit liggen. "Overwinning gestolen van Otto-Jan. Marathon van Berlijn heeft meer lopers dan Boston. Berlijn meer dan 40.000 lopers, Boston minder dan 30.000 lopers."

"Volgens mij is het doorgestoken kaart met die Danira. Die moet en zal er in blijven tot zeker donderdagavond, de aflevering met Tom Waes", klinkt het bij een misnoegde kijker. "Begin er ook aan te twijfelen of het niet allemaal doorgestoken kaart is", zegt nog iemand.