Kijkers van 'Blind Gekocht' zeggen allemaal hetzelfde na schokkende primeur

door: COS
Anouchka en Mathias in 'Blind Gekocht'
Afbeelding bron: Play4

'Blind Gekocht' kende donderdag een ongeziene wending. Experten Bart en Kinga zagen zich genoodzaakt een enorm drastische beslissing te maken.

"We hebben een vrij drastische beslissing genomen. We gaan ermee stoppen. We gaan het 'Blind Gekocht'-avontuur voor jullie stoppen. We gaan daar niet mee verder", klonk het bij Bart Appeltans tegenover Anouchka en Mathias. Het koppel bleek zelfs een beetje opgelucht.

Ook bij de kijkers horen we een zucht van opluchting. "Het heeft lang genoeg geduurd. Natuurlijk wil iedereen zoveel mogelijk huis en tuin voor weinig geld. Maar ze moeten een beetje realistisch zijn", klinkt het. "Vanaf nu dan minder langdradig maken. Huizen kopen en opknappen, daar gaat het om."

"Voor zo'n jong koppel hebben die al veel noten op hun zang. Er zijn heel veel mensen die het met een pak minder moeten stellen. Je moest beschaamd zijn", klinkt het scherp. "Sommige mensen eisen toch zoveel! Een schande", vindt iemand. "Juiste beslissing, voor die mensen is het toch nooit goed genoeg."

"Het was de beste beslissing. Bart en Kinga moeten zich helemaal niet schuldig voelen. Voor dat koppel zou het nooit genoeg geweest zijn. Alleen jammer dat ze daardoor de plaats van een oprecht en vooral dankbaar koppel hebben ingenomen", bedenkt een kijker zich.