Kijkers van 'Big Brother' komen tot pijnlijke vaststelling na vertrek van Ali
LHX
Kijkers van 'Big Brother' komen tot pijnlijke vaststelling na vertrek van Ali
Foto: GoPlay

Zaterdag moest Ali 'Big Brother' verlaten. Dat tot spijt van heel veel kijkers, want hij zorgde regelmatige voor een goede sfeer in het huis.

Ali was een echte grappenmaker in 'Big Brother'. Voor hem was plezier veel belangrijker dan tactische zetten. Heel wat kijkers konden dat wel waarderen.

Het is dan ook geen wonder dat de sfeer in het huis veranderd is sinds zijn vertrek. Sterker nog, veel kijkers vinden de livestream momenteel wel héél saai. "Om het spannend te houden mag er meer in het huis gebeuren", wordt er geklaagd op sociale media. "Ze hebben niks om handen en hangen altijd maar lui in die zetels. Ze gaan daar toch niet tot aan de finale niks doen, zeker?"

Het mag duidelijk zijn: Ali wordt gemist. "Het is saaier dan ooit, dat heb je te danken aan mensen die de sfeermakers eruit gestemd hebben", klinkt het. "Ze zouden Ali er beter een week in zetten voor de sfeer. Hij bracht vrolijkheid in huis. Die saaie mensen die er nu in zitten, vreselijk."

Er zijn zelfs mensen die sinds Ali's exit min of meer hebben afgehaakt. "Ik kijk niet meer live sinds het vertrek van Ali. Jammer, maar het is geen leuke bende dit seizoen." "Dit is de slechtste 'Big Brother' ooit", wordt er zelfs geschreven.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.