Kijkers van 'Assisen' komen met behoorlijk straffe hypothese: 'Dit is de dader en Eveline weet het'
COS
Kijkers van 'Assisen' komen met behoorlijk straffe hypothese: 'Dit is de dader en Eveline weet het'
Foto: Play4

Woensdag was er de voorlaatste aflevering van 'Assisen'. Tot en met woensdag 20 uur kunnen kijkers hun stem uitbrengen: is Eveline Van Laeck schuldig of onschuldig?

De kijkers van 'Assisen' zijn de jury in deze interactieve reeks. Die lijken op sociale media alvast unaniem: Eveline Van Laecke heeft de moord op Samuel Indria niet gepleegd. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

"Ze is onschuldig, maar weet wel wie de dader is en zwijgt daarover. Het moordwapen is het beeldje dat Sam gekregen had en bij hem thuis staat", stelt een kijker voor. "Onschuldig, maar wie zou ze beschermen?"

"Ik vermoed dat ze de vader van Maya beschermt, die de dader is. Ze heeft duidelijk gezien wie het was, maar zwijgt uit schuldgevoel omdat ze er niet voor haar vriendin was op het moment van de zelfmoord", zegt een kijker.

"Fantastische hypothese, dat ze gezien heeft wie het was. Dat verklaart dan waarom ze loog over haar alibi", bedenkt een fan zich. In de aflevering van woensdag 22 maart kennen we het verdict én krijgen we te zien wat er zich echt heeft afgespeeld. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.