Kijkers 'Over De Oceaan' hebben allemaal dezelfde boodschap na pakkende getuigenis James Cooke
COS
Kijkers 'Over De Oceaan' hebben allemaal dezelfde boodschap na pakkende getuigenis James Cooke
Foto: Play4

In 'Over De Oceaan' vond een emotioneel gesprek plaats tussen Jonas Geirnaert en James Cooke. Volgens Jonas zou James een enorm goeie papa zijn.

James Cooke vertrouwt Jonas Geirnaert toe dat hij graag papa zou zijn en er op de boot al over nagedacht heeft. Maar hij twijfelt. "Omdat ik echt de beste papa wil zijn. Als Dorian en ik papa worden, dan wil ik de beste versie van die vader zijn. Daarom twijfel ik zo vaak."

"We willen het allebei zo graag, Dorian en ik. Maar ik mis nog een beetje zelfzekerheid." Jonas drukt James op het hart dat hij geen perfecte vader moet zijn. "Je moet een vader zijn die er is, die zijn kinderen graag ziet en die - als er iets is - alles laat vallen en er voor hen zal zijn. Niemand is perfect en ook in het ouderschap is dat geen vereiste."

James denkt dat zijn onzekerheid te maken heeft met zijn geschiedenis thuis. "Maar dat zou niet mogen, want dan is het mijn droom die wordt afgenomen. Misschien is me toen al te veel afgenomen, dat ik nu moet denken: fuck it, ik ga er gewoon voor. Ik weet dat ik thuis, met Dorian, iemand heel gelukkig zou maken. We zullen zien."

Spijt

Op sociale media wil iedereen hetzelfde kwijt aan James. "Als er nu één persoon is die ik niet persoonlijk ken maar waarvan het papa zijn zo van zich afstraalt ben jij het wel... Kom op James en Dorian, ga ervoor", klinkt het op Instagram.

"Je zal nooit spijt krijgen dat je er wel voor bent gegaan, James. Maar je krijgt er later wél spijt van als je het niet geprobeerd hebt", weet iemand. "Ik ben er ook van overtuigd dat een kindje bij jullie met z’n gat in de boter zou vallen. Zo’n warm persoon."

"James, gooi die twijfels overboord en ga ervoor, later ga je spijt krijgen en is de tijd niet meer terug te draaien. Weet dat je carrière niet oneindig is, dat dat ooit kan stoppen. Kinderliefde is daarentegen oneindig en zit voor altijd in jullie harten, dat hebben jullie allebei in overvloed."

https://www.instagram.com/reel/Cnv9rz7s4Vf/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.