Kijkers houden zich niet in over 'Het Beste Bod' en hebben opvallend verzoek voor Play4
COS
Kijkers houden zich niet in over 'Het Beste Bod' en hebben opvallend verzoek voor Play4
Foto: Play4

Nadat juli vooral bestond uit herhalingen bij Play4, zendt de zender sinds deze week een gloednieuw programma uit. 'Het Beste Bod' wordt het kleine broertje van 'Stukken van Mensen' genoemd.

In 'Het Beste Bod' schuimen zes experten en zes bekende Vlamingen rommelmarkten af, op zoek naar unieke schatten. Het programma is van maandag tot donderdag te bekijken op Play4.

Wij vroegen naar jullie mening over het programma na een week op de buis. "Leuk programma", lezen we enerzijds, maar vooral: "Waardeloos", "Onnozel" en "Afgezaagd na 15 minuten kijken". En ook: "Het is in elk geval beter dan weer een herhaling."

De vergelijking met 'Stukken van Mensen' gaat volgens velen niet op. Dat is "veel professioneler en beter". 'Stukken van Mensen' is volgens jullie "stukken beter". "Geef mij maar 'Stukken van Mensen' in plaats van BV's die er geen verstand van hebben en wat aanstellerig zitten te doen."

"Geef mij dan maar terug 'Het Rad', met Peter Van de Veire", laten jullie nog weten. "'Het Rad' was plezanter" en "Ik mis 'Het Rad'" passeren meermaals. "Voor mij mag 'Het Rad' ook terugkomen, dit trekt op niks."

Meer nieuws

Meer nieuws

.