Kat Kerkhofs zet de puntjes op de i over 'spanningen' bij de Rode Duivels
COS
Kat Kerkhofs zet de puntjes op de i over 'spanningen' bij de Rode Duivels
Foto: GoPlay

Op het WK voetbal verloor België zondag met 0-2 tegen Marokko. De Rode Duivels zullen donderdag alles op alles moeten zetten om een ticket voor de volgende ronde te bemachtigen.

Het verlies van zondag kwam er best ongelegen. Het was namelijk ook familiedag. Zo zakten heel wat partners van de Rode Duivels én hun kinderen af naar Qatar voor een fijne tijd samen. Ook Kat Kerkhofs en Ciro Romeo waren van de partij.

Zondagavond stond er een barbecue op de planning. Ondanks de bedrukte sfeer op de weg erheen, was het volgens Kat wel plezant. Al was het volgens de presentatrice ook wel "kei awkward" wanneer ze opgewekt vroeg: 'Hey, ça va?' Dat vertelt ze aan neef Sam Kerkhofs in 'MIDMID Mondial'.

Of er ruzie is, zoals beweerd werd? "Nee... Dat vond ik ook wel raar, want ik zag die HLN-kop dat er spanningen zijn, ruzie is veel gezegd, er stond spanningen", vertelt Kat. Zo is er haar iets opmerkelijks opgevallen.

Elke dag begroeten de Duivels elkaar "met een kus en zo". "En dan denk ik: Huh, moeten jullie elkaar elke dag opnieuw zo dag zeggen? Wij doen dat echt allemaal, dus iedereen is echt superlief voor elkaar", benadrukt Kat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.