Kat Kerkhofs krijgt onverwacht telefoontje van werkgever Play4
COS
Kat Kerkhofs krijgt onverwacht telefoontje van werkgever Play4
Foto: Photonews

Kat Kerkhofs zagen we voor het laatst op televisie met een zwangere buik. In maart beviel de presentatrice van haar eerste kindje met Dries Mertens. Ze noemden hun zoontje Ciro Romeo.

Onlangs was Kat Kerkhofs te gast bij Studio Brussel. Ze vertelde er over haar tv-plannen. Ze kon nog niet veel zeggen. "Maar je gaat me wel veel op tv zien volgend voorjaar, dus da's al snel." Kat zou een nieuwe show op Play4 presenteren. "Maar ik mag er nog niks over kwijt."

Wij vermoedden destijds al dat Kat het over het nieuwe muziekprogramma van Play4 had. De zender zocht Nederlands en Vlaams publiek dat van meezingers houdt en graag naar Nederlandse nummers van vroeger en nu luistert.

Wij vonden het muziekprogramma een perfecte match voor Kat, die van muziek houdt. Haar vader was bovendien muzikant en oprichter van Marktrock Leuven. Play4 zag ook een perfecte match in het programma voor Kat, want ze kreeg de vraag om het te presenteren.

Na de jaarwisseling mogen we 'Tulpen uit Antwerpen' verwachten. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Vlaamse artiesten coveren Nederlandse klassiekers en andersom. Het publiek kiest in elke aflevering een winnaar die doorstoot naar de finale. Kat presenteert naast Nederlander Buddy Vedder.

https://www.instagram.com/p/Cl5wV6UImnr/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.