'Kat Kerkhofs krijgt na geboorte van Ciro verrassende opdracht van werkgever Play4'
COS
'Kat Kerkhofs krijgt na geboorte van Ciro verrassende opdracht van werkgever Play4'
Foto: Photonews

Komend voorjaar zal er veel muziek klinken op onze Vlaamse tv-zenders. Dat 'Liefde Voor Muziek' en 'The Masked Singer' terugkeren, wisten we al. Maar er staat nog méér op stapel.

Vorige week werd het gloednieuwe programma 'Starstruck' aangekondigd. In de talentenshow transformeren deelnemers in 's werelds grootste muziekiconen. Laura Tesoro presenteert de show op VTM. Maar ook Play4 lijkt te willen inzetten op een nieuwe muziekshow.

Play4 wil nog niet veel details kwijt, maar aan Het Nieuwsblad werd wel al meegegeven dat zowel Vlaamse als Nederlandse artiesten een plekje in de show krijgen. De opnames gaan in december van start in Play Zuid, waar ook Gert Verhulst zijn talkshow 'De Tafel van Vier' opneemt.

De zender zoekt nog publiek dat "houdt van een goede meezinger die stevig blijft hangen" en "graag naar Nederlandstalige songs van vroeger en nu luistert". Ook voor het publiek wordt naar Vlaamse én Nederlandse toeschouwers gezocht.

Over de presentatie van het programma is er nog geen nieuws. Maar we hebben wel een vermoeden wie de opdracht gekregen heeft na een opvallende uitspraak van een Play4-gezicht. "Je gaat me veel op tv zien volgend voorjaar", vertelde Kat Kerkhofs vorige week bij Studio Brussel.

Kat zal een nieuwe show op Play4 presenteren. "Maar ik mag er nog niks over kwijt", klonk het. Het nieuwe Play4-muziekprogramma zou wel iets voor Kat kunnen zijn. Ze houdt van zingen en muziek én haar vader was muzikant en oprichter van Marktrock Leuven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.