Karen Damen geeft haar eerlijke mening over 'James De Musical': "Dit is wat je verwacht en dat is het niet"
COS
Karen Damen geeft haar eerlijke mening over 'James De Musical': "Dit is wat je verwacht en dat is het niet"
Foto: GoPlay

Karen Damen werd donderdagavond in de bloemetjes gezet door James Cooke. In 'James De Musical' was het tijd voor 'Karen Damen De Musical'.

Karen Damen kreeg de ene na de andere verrassing. Zo werd voor de eerste act meteen Sandra Kim opgetrommeld, kreeg Karen gezelschap van haar beste vriendin Ethel én kwam haar mama Chris op het podium 'Annelies' zingen.

Karen werd van de ene emotie naar de andere gekatapulteerd. Zakdoekjes waren meermaals nodig. "Amai, ik moet het even laten bezinken. Ik moet het allemaal even verwerken", klinkt het in een eerste reactie bij Karen.

"Het was zo veel. En vooral, heel onverwachte dingen. En dát vond ik zo leuk", merkt Karen op. "Niet de typische vijf hoogtepunten van je leven. Dat is nu net wat je verwacht en dat is het niet. En dat is zó tof."

"Dat verhaal van Sandra Kim had ik wel al eens verteld. Ik wist dat ze daar iets mee konden doen, maar dat het dan echt dat communiefeest was en dat ze daar dan ineens stond. Dat was direct een binnenkomer. Dat ik dacht: oei, wat gaat er hier nog allemaal gebeuren?"

https://www.instagram.com/reel/CmNBUYfN9Pd/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.