Jullie hebben allemaal dezelfde boodschap voor James Cooke na nieuws over 'James De Musical'
COS
Jullie hebben allemaal dezelfde boodschap voor James Cooke na nieuws over 'James De Musical'
Foto: Play4

James Cooke ontvangt binnenkort weer nieuwe gasten die hij een musical cadeau mag doen. Deze zomer vinden namelijk de opnames voor het tweede seizoen van 'James De Musical' plaats.

James Cooke had na het succes van vorig seizoen en de mooie resultaten die hij met zijn team boekte, niet veel moeite om grote namen naar NTGent te krijgen. James zit binnenkort tegenover Erik Van Looy, Dina Tersago, Astrid Coppens, Bart Peeters, Karen Damen, Luc Appermont, Alex Agnew en De Planckaerts.

Wij vroegen onze lezers naar welke musicals ze het meeste uitkijken. Naar de musicals van Karen Damen, Bart Peeters en de Planckaerts lijken alvast erg veel fans van het programma uit te kijken, maar het zijn vooral Luc Appermont en Erik Van Looy voor wie iedereen zeker voor de buis wil zitten.

"Topprogramma! Ik kijk er enorm naar uit, vooral Astrid, Karen, Luc en Erik, maar ook naar de anderen, want iedereen heeft wel leuke verhalen om te delen met de kijkers. En James doet dat uitstekend", klinkt het. Ook de dansers en zangers oogsten opnieuw veel lof.

De meeste kijkers hebben helemaal geen voorkeur. "Ik kijk uit naar ze allemaal! Het is een topprogramma", klinkt het. "'t Is altijd mooi in elkaar gestoken!" En: "Ben benieuwd. Supermooi programma!" Wat we dus vooral lezen, is dat iedereen er enorm naar uitkijkt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.