Julie Vermeire heeft bijzonder nieuws over haar relatie met Laurins Dursin
COS
Julie Vermeire heeft bijzonder nieuws over haar relatie met Laurins Dursin
Foto: Play4

Een jaar geleden begonnen Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin een YouTube-kanaal. Deze week is er weer wat beweging op het kanaal.

Amper vijf video's namen Julie Vermeire en Laurins Dursin op voor hun YouTube-kanaal voor ze er begin januari al mee stopten. Tot nu. Ze hebben nu een heel bijzondere vlog opgenomen: een verhuisvlog.

Julie en Laurins zijn nu al bijna twee jaar samen. Eerder dit jaar gingen Julie en Lau al samenwonen. Nu hebben ze bijzonder nieuws in hun vlog, ze zijn enkele weken geleden namelijk verhuisd naar hun nieuwe huis.

"Ik heb er keiveel zin in om dat allemaal in orde te krijgen. Ik ga vooral blij zijn als die last van onze schouders is", klinkt het bij Julie in de vlog. Vervolgens tonen Lau en Julie hoe ze hun meubels gingen kiezen. 'Kiezen' en niet 'kopen', want de plotse vlog is een gesponsorde video.

Julie en Lau tonen ons ook al een deel van hun nieuwe stekje - met tuin voor hun trouwe viervoeter Sunny. Het koppel vindt het alvast "superleuk" in hun nieuwe woning. "Schattie, wij zijn hier gelukkig, hè?", vraagt Julie haar vriend. "Supergelukkig", bevestigt die met een kus.

Meer nieuws

Meer nieuws

.