Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin slaan op de vlucht voor de politie
COS
Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin slaan op de vlucht voor de politie
Foto: Play4

Binnenkort gaat het tweede seizoen van 'Klopjacht' van start. Als voorproefje kunnen we bij GoPlay alvast terecht voor 'Klopjacht Celebs'.

In 'Klopjacht Celebs' proberen twee bekende duo's om (zo lang mogelijk) onder de radar te blijven. Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin nemen het op tegen Instagram- en TikTok-fenomenen Jonatan Medart en Elodie Gabias.

Exact 50 uur proberen Julie, Lau, Jonatan en Elodie uit de handen van de speurders te blijven om uiteindelijk het extractiepunt te bereiken. Julie en Laurins hebben zin in de uitdaging en vinden het als koppel wel "een goede test". 

Vooral Laurins heeft zich met codenamen en coördinaten goed voorbereid. Er werd ook gedacht aan een app voor geheime communicatie met schuilnamen. "Technisch gezien zijn we redelijk ontraceerbaar", klinkt het.

Eigenlijk weet Julie niet goed of ze ernaar uitkijkt. "Dat zijn wel drie zware dagen met stress. Alles kan fout gaan. Ik denk wel dat ik blij ga zijn als ik aan de finishlijn sta. Ik denk dat ik daar het meeste naar uitkijk."

'Klopjacht Celebs' is vanaf vandaag te zien op GoPlay, met elke dag om 12 uur een nieuwe aflevering.

Meer nieuws

Meer nieuws

.