Jill Goede uit 'Big Brother' met de handen in het haar: "Weet het gewoon even niet meer"
LHX
Jill Goede uit 'Big Brother' met de handen in het haar: "Weet het gewoon even niet meer"
Foto: WVDS

Jill Goede is al enkele maanden samen met Leroy de Rouw, die ze leerden kennen op de 'Big Brother'-afterparty. Nu nemen ze een erg grote stap in hun relatie.

"Ik heb ja gezegd!", kondigde Jill Goede enkele dagen geleden aan. Zij en Leroy de Rouw gaan samenwonen. De verhuis gaat natuurlijk gepaard met heel wat werk. Té veel werk, zo blijkt uit een update in Jills Instagramverhaal.

"Ik vind het verhuizen geweldig, maar ik merk dat ik tijd tekortkom", laat ze weten. "We gaan volgende week een week weg, en mijn huis moet op 30 november kant-en-klaar, opnieuw geschilderd, gaten uit de muur, netjes geleverd worden."

"Ik weet even niet hoe ik dat ga doen", klinkt het bezorgd. "We hebben alleen nog maar de kast, de wasmachine en een paar dozen met kleding verhuisd en dat is het eigenlijk. Dus dit wordt nog een soort van escaperoom."

Dat het allemaal wat langzaam gaat, heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat ze het moeilijk vindt om zich op één ding te focussen. Ze wordt voortdurend afgeleid, waardoor ze geen systeem heeft en alles door elkaar doet. 

Het gevolg? "Het is nu overal een troep. Ik loop echt met m'n ziel onder m'n armen. Ik weet het gewoon even niet meer."

Meer nieuws

Meer nieuws

.