Big Brother Jill Goede heeft droevig nieuws na grote stap met Leroy: "Met heel veel pijn in m'n hart"
COS
Jill Goede heeft droevig nieuws na grote stap met Leroy: "Met heel veel pijn in m'n hart"
Foto: Instagram @leroyderouw

Jill Goede had eerder deze maand geweldig nieuws te delen. De 'Big Brother'-winnares had besloten om te gaan samenwonen met haar vriend Leroy de Rouw.

Woensdag was het zover voor Jill Goede. Ze heeft de sleutels van haar woning in Zaandam ingeleverd. "Ik heb er een traantje om moeten laten. Waarom? Vraag het me alsjeblieft niet. Ik jank om alles", schrijft Jill op Instagram Stories.

"Maar waar een deurtje dichtgaat, gaan een ander deurtje open. En dat gebeurt nu. Ik was afgelopen weken al veel bij Leroy, maar vanaf vandaag officieel. Doei Zaandam en hallo Den Bosch", zegt Jill.

Jill blijkt wel zonder haar kittens naar Den Bosch te trekken. "Mijn liefste Dillie en Dootje heb ik inderdaad niet meer. Ze hebben een heerlijk plekje bij mijn lieve tante. Ik was heel vaak weg voor mijn werk. Ik bracht ze elke keer bij m'n tante", legt ze uit.

"Met echt heel veel pijn in m'n hart en heel veel tranen heb ik moeten besluiten mijn kindjes bij m'n tante te laten en helaas niet mee te verhuizen naar het zuiden. Ik voel me megaschuldig en echt kut, maar ik weet dat ze hier megaveel aandacht krijgen en dat ze geen moment alleen zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.