Interview Jelle Cleymans wil wat kwijt over deelname aan ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: “Daar probeer ik iets aan te doen”

Jelle Cleymans neemt dit najaar deel aan ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Hij zal zeker uitkomen tegen stevige tegenstanders. Showbizz24 vroeg hem naar zijn verwachtingen voor het programma.

“Ik ben fier dat ik ernaartoe ga, maar het is wel met wat angst. Iedereen die daar nu zit, heeft ooit heel goed gespeeld. Ik heb geen flauw idee wat ik moet verwachten.”

“Ik voel dat ik ouder ben geworden. Er zijn soms dingen waar ik niet meer op kan komen, namen vooral. Daar probeer ik iets aan te doen en voor de rest is het ‘go with the flow’. 

“Spelen voor wat je waard bent, je kan niet veel anders doen. Dat zal wel heel rap afgerond zijn, ik zal er wel rap uitliggen.”

“Daarna is het focussen op andere dingen. ‘Vergeet Barbara’ (de musical, red.) komt eraan en we treden weer op met Spring in december. Cleymans & Van Geel gaan nog spelen, er komt nog een eigen plaat aan,  … Allemaal in het najaar.”

Bekijk het volledige gesprek met Jelle Cleymans via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.