Jelle Cleymans doet opvallende bekentenis over 'De Verhulstjes'
COS
Jelle Cleymans doet opvallende bekentenis over 'De Verhulstjes'
Foto: Play4

Jelle Cleymans kennen we als zanger, acteur en musicalster. Zijn stem zal door veel mensen ook herkend worden als de voice-over van 'De Verhulstjes'.

Als vier seizoenen lang praat Jelle Cleymans 'De Verhulstjes' aan elkaar. Een job die hij naar eigen zeggen "heel tof" vindt. Wat het nog leuker maakt: iedereen weet dat Jelle de familie Verhulst goed kent.

"Dat was eigenlijk een beetje de reden, omdat er vaak in die teksten ook met de Verhulstjes wordt gelachen. Gert en de familie hadden iets van: liever iemand die we kennen dan een wildvreemde stem. En dat is de reden", zegt Jelle in 'Achter De Schermen'.

"Gert vindt dat ik een mooie stem heb. Dus dat zal ook wel meespelen", geeft Jelle ietwat ongemakkelijk toe. "Ik vind het ook grappig, want ik zie als eerste wat die weer allemaal hebben uitgespookt."

"En het leuke aan 'De Verhulstjes' vind ik: zo zijn zij ook", zegt Jelle. Het introlied 'Zo zijn wij' zegt het ook. "Dat liedje hebben wij ook gemaakt, Gert en ik. Dat nummertje is van mijn hand", aldus Jelle Cleymans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.