Big Brother Jason ziet de bui al hangen en is er niet over te spreken in 'Big Brother': "Niet weer ik!"
COS
Jason ziet de bui al hangen en is er niet over te spreken in 'Big Brother': "Niet weer ik!"
Foto: GoPlay

Nemen we deze week afscheid van Rob in 'Big Brother'? Het lijkt er steeds meer op van wel. Maar zal het zaterdag zijn of eerder deze week?

Rob heeft er genoeg van in het 'Big Brother'-huis. Hij wordt al sinds het begin van het avontuur geteisterd door blessures en gezondheidsproblemen. Nu heeft Rob aan zijn medebewoners duidelijk gemaakt dat hij naar huis wil.

Het liefst wil Rob deze week genomineerd zijn naast twee 'sterke' bewoners. "Maar wie zet je daar dan tegen?", vraagt Jolien zich maandagochtend af in de rode kamer. Jason voelt de bui al hangen: "Ik ben niet weer de paspop, hoor."

Jason werd al eens genomineerd door Ali met het idee dat hij sterk genoeg stond om Rob of Jacqueline naar huis te spelen. Dat was het geval, maar een tweede keer hoeven ze hem dat niet te flikken.

"Big Brother moet gewoon ingrijpen en Rob dwingen zelf op te stappen als hij weg wilt. Het is niet eerlijk als de PON daarvoor gebruikt moet worden en Jason daardoor als pion wordt ingezet, zoiets kan altijd fout gaan", klinkt het.

"Hoezo bepaalt Rob dat hij tegenover twee sterke bewoners wil staan? Straks doen ze Bart en Jason en dan gaan er zaterdag twee naar huis", merkt iemand op. Het zou weleens heel fout kunnen lopen.

https://twitter.com/Nathalie_enzoo/status/1627563457309540352

Meer nieuws

Meer nieuws

.