Big Brother Jason doet straffe onthulling en maakte drastische ommezwaai in ‘Big Brother’: “Je kan dat gewoon geen twaalf weken volhouden”
PMN
Jason doet straffe onthulling en maakte drastische ommezwaai in ‘Big Brother’: “Je kan dat gewoon geen twaalf weken volhouden”
Foto: GoPlay

Jason eindigde in 'Big Brother' op een tweede plaats. Hij blikt terug op zijn avontuur.

Jason zei bij zijn aanmelding dat hij maar één doel had en dat was ‘Big Brother’ winnen. “Het is me gelukt om overal zo fanatiek mogelijk te spelen. Ik heb er alles aan gedaan”, legt hij uit.

Toen Jason zich inschreef voor ‘Big Brother’ had hij maar één doel en dat was winnen. “Dat doel is altijd gebleven”, zegt hij.

“Ik zei bij mijn aanmelding dat ik de voorbije twee seizoenen gezien had en dat er best wel wat fanatieker gespeeld kon worden. Ik heb in ieder geval één keer ‘The Power of Nomination’ kunnen winnen.”

“Ik heb kleine games en spellen die we in het huis spelen ook wel kunnen winnen. Ik heb in het huis ook gezelligheid gevonden.”

Jason veranderde gedurende de weken zijn tactiek. Hij legt uit waarom hij dat deed.“Toen ik aan dit avontuur begon was dat met de ingesteldheid van ik kom om te winnen en het maakt niet op welke manier. Maar uiteindelijk krijg je dan toch wel gevoel voor je medebewoners en ben ik het iets vriendschappelijker gaan benaderen.”

“Nee, ik ben niet soft geworden. In de spellen ben ik altijd keihard en fanatiek gebleven. Je kan niet alles twaalf weken lang puur om te winnen en keihard benaderen.”

Dat hij de finale zou spelen, had hij nooit durven denken. “Voor ik het huis binnenstapte zei m’n oma me: ‘Het zou best kunnen dat je na twee à drie weken weer terug buiten bent’. Dat is niet gebeurd en daar ben ik heel blij mee. Maar ik had nooit verwacht dat ik in de finale zou spelen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.