Jani Kazaltzis plots in tranen door wat hij te zien krijgt
COS
Jani Kazaltzis plots in tranen door wat hij te zien krijgt
Foto: Play 4

Jani Kazaltzis is deze zomer opnieuw op televisie te zien. Hij presenteert het gloednieuwe interieurprogramma 'Tussen 4 Buren'.

Na 'Blind Gekocht' lijkt Jani Kazaltzis de smaak te pakken te hebben voor interieur- en verbouwprogramma's. In 'Tussen 4 Buren' nemen buren elkaars interieur vanaf maandag 14 augustus stevig onder handen. Naast het goedkeurend oog van Jani, krijgen de buren de hulp van enkele interieurdesigner

"Ik vond het geweldig om mensen blij te kunnen maken met een gloednieuw interieur. 'Tussen 4 Buren' is een echt feelgood programma om naar te kijken. Ik heb er zelf enorm van genoten, en ik hoop dat de kijker net zo veel plezier zal beleven bij het zien van het programma!", zegt Jani.

Het belooft wel een emotionele rollercoaster te worden. Zo ontstaat er af en toe wat paniek. Of Jani de gemoederen dan kan bedaren? "Zeker niet, ik panikeer mee", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Maar dat is denk ik mijn sterkte, dat ik meevoel met de deelnemers", bedenkt hij zich.

En of hij meevoelt met de kandidaten. Jani stond vaak samen met de deelnemers met open mond te kijken naar wat de buren samen met de interieurdesigners neerzetten. "Wat zij in twee dagen konden verwezenlijken, was fenomenaal. Er zijn niet enkel traantjes gevloeid bij de deelnemers, ook bij mij", geeft hij toe.

'Tussen 4 Buren', vanaf 14 augustus van maandag t.e.m. donderdag om 21.00 uur bij Play4.

Meer nieuws

Meer nieuws

.