Jani Kazaltzis openhartig over relatie met Jens Fissers: "Echt preken gehad van zijn vrienden"
COS
Jani Kazaltzis openhartig over relatie met Jens Fissers: "Echt preken gehad van zijn vrienden"
Foto: Photonews

Jani Kazaltzis (44) maakte enkele maanden geleden bekend dat hij opnieuw een relatie heeft. Het Play4-gezicht is al bijna drie jaar samen met Jens Fissers (34).

Jani Kzaltzis en Jens Fissers zijn al bijna drie jaar samen, maar hielden hun relatie al die tijd uit de spotlights. Het koppel kende een moeilijke start. Jani hield na een relatie van twaalf jaar de boot wat af. Hij was niet klaar voor een relatie, maar was wel vrij snel verliefd op Jens.

"Het was niet gemakkelijk. Hij blokte dat af", vertelt Jens in Billie. "Op den duur was het wel een beetje verwarrend. Jani bleef maar twijfelen. Ik heb toen veel geduld gehad, maar mijn omgeving zei ook: 'Laat hem gaan, hij heeft genoeg kansen gehad.'"

"Ik heb echt preken gehad van zijn vrienden", geeft Jani toe. "Dan zeiden die: 'Wat is het nu, ja of nee?' Ze hadden gelijk, maar na een relatie van twaalf jaar wist ik het ook niet meer zo goed."

"Jens en ik waren een koppel, maar het leek wel alsof ik dat niet kon uitspreken. Tegelijk was Jens zo begripvol, bracht hij zoveel rust. Zo'n goeie jongen, dacht ik, die kan ik niet laten gaan", aldus Jani Kazaltzis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.