Jani Kazaltzis moet iets opbiechten: "Nog nooit verteld"
LHX
Jani Kazaltzis moet iets opbiechten: "Nog nooit verteld"
Foto: Play 4

In de podcast 'De Zandloper' nodigt Peter Van de Veire elke aflevering een bekende Vlaming uit. Samen praten ze over een bepalend moment in zijn of haar leven.

De tweede persoon die te gast is bij Peter Van de Veire, is Jani Kazaltzis. Het resultaat is een kwetsbaar gesprek over zijn coming-out en de complexe relatie met zijn vader.

"Ben jij eigenlijk ooit op meisjes verliefd geweest?", vraagt Peter hem op een gegeven moment. Dat blijkt wel degelijk het geval: hij is ooit verliefd geweest op een zekere Jessica.

Ergens wist hij altijd dat hij op jongens viel, maar het duurde lang voor hij er zich echt bewust van was. Dat moment kwam toen hij twaalf of dertien jaar was. "Ik had een heel knappe neef", onthult hij. "Dit klinkt zo fout...", voegt hij er meteen lachend aan toe.

"Ik lag daarmee in een kamer", herinnert hij zich. "Mijn neef kwam soms naakt uit de douche en kleedde zich dan om, ikzelf ook. En ik vond dat zó sexy."

Er ging meteen een opvallende gedachte door zijn hoofd. "Oei", wist hij. "Dat is iets dat ik nooit in mijn leven tegen iemand kan vertellen. Dit, Jani, moet je grootste geheim blijven. Ik heb dat ook nog nooit verteld."

Meer nieuws

Meer nieuws

.