Jani Kazaltzis maakt zich opvallende bedenking over vriend Jens: "Zou hem een hartaanval bezorgen"
COS
Jani Kazaltzis maakt zich opvallende bedenking over vriend Jens: "Zou hem een hartaanval bezorgen"
Foto: Play 4

Jani Kazaltzis zat dit jaar niet stil. Na 'Viva La Feta' en 'Blind Gekocht' is de sympathieke presentator vanaf volgende week al terug op televisie te zien.

Jani Kazaltzis lijkt de smaak van interieur te pakken gekregen te hebben door 'Blind Gekocht'. Vanaf maandag 14 augustus is Jani te zien in het nieuwe Play4-programma 'Tussen 4 Buren'. Daar nemen buren één ruimte in elkaars onder handen met de hulp van een handvol interieurarchitecten én het goedkeurend oog van Jani.

Ook zelf zou Jani een deelname aan het programma zien zitten. Al zou hij zijn buren wel subtiele hints geven. Zo zo hij zijn interieur naar eigen zeggen wel wat meer kleur kunnen gebruiken. Jani hield altijd van strak en neutraal, maar beseft nu dat hij iets mist.

Of ook Jani's vriend Jens Fissers daarvoor te vinden zou zijn? "Voor Jens zou dat alvast geen probleem zijn", zegt Jani in Het Laatste Nieuws. "Die durft op dat vlak meer. Al zou hij het wel ontzettend moeilijk hebben om die controle uit handen te geven", moet de presentator wel toegeven.

"Ik weet zeker dat hij tevreden zou zijn met het eindresultaat, maar hij zou gek worden tijdens het hele proces. Een half geverfde muur bezorgt hem hoogstwaarschijnlijk een hartaanval. Ik heb hem nodig voor IOAN (het skincaremerk van Jani en Jens, red.), dus ik ga hem dat besparen. Wij zijn heel goed op elkaar ingespeeld."

Jani maakte afgelopen winter bekend dat hij een nieuwe vriend had. Zo nieuw was die echter niet meer; ze vormden toen al twee jaar een koppel. Jani wou de relatie graag privé houden. Jens is doctor in de farmaceutische wetenschappen en is aan de slag als medisch adviseur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.