'James De Musical'-kijkers hebben allemaal hetzelfde puntje van kritiek voor James Cooke
COS
'James De Musical'-kijkers hebben allemaal hetzelfde puntje van kritiek voor James Cooke
Foto: Play4

Donderdag ging het tweede seizoen van 'James De Musical' van start bij Play4. James Cooke mocht als eerste gast Erik Van Looy ontvangen. Voor de kijkers was het weer genieten van begin tot einde.

Op sociale media wordt na het grote succes van het eerste seizoen van 'James De Musical' opnieuw terecht alleen vol lof gereageerd. "Het was prachtig, echt een mooi programma", lezen we op Facebook. "Superhard genoten, fantastische dansers en zangers, mij geen seconde verveeld."

"Programma's zoals dit hebben we nodig. Zo mooi om te beleven. Proficiat aan James en Erik was een toppertje", laat nog iemand weten. "Genoten van het volledige programma. James heeft al bewezen dat hij heel wat in zijn mars heeft om ons aan het tv-scherm gekluisterd te houden."

"De hele tijd met grote glimlach zitten kijken. In deze tijden van oorlog en crisis een hartverwarmend, topprogramma. Bedankt James voor dit mooie geschenk", laat een fan weten. "Onze avond was zeer geslaagd, met een goed gevoel gaan slapen. Bedankt James! We kunnen niet wachten op de volgende aflevering."

"Eén woord: geweldig!", klinkt het nog. Kijkers zijn dus unaniem. Al komt er wel één puntje van kritiek voorbij. "Prachtig gedaan alleen... veel te vlug gedaan", klinkt het. "Zalig om naar te kijken, spijt dat het gedaan was", lezen we. En: "Mag voor mij langer duren top programma." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.