James Cooke verklapt iets over 'De Verhulstjes'
COS
James Cooke verklapt iets over 'De Verhulstjes'
Foto: Instagram @jamescooke1984

James Cooke zagen we de afgelopen jaren in verschillende programma's op Play4 en Play4. Een eigen realitysoap zoals 'De Verhulstjes' had hij nog niet, maar dat heeft wel op tafel gelegen.

Een cameraploeg van Play4 zou James Cooke en Dorian Liveyns in aanloop naar hun huwelijk volgen, maar Dorian zag dat toch niet helemaal zitten. "Dat idee was dus na welgeteld vijf minuten van de baan", zegt James in Dag Allemaal.

"Maar we zijn wel op bezoek geweest bij Gert in Saint-Tropez, in 'De Verhulstjes' zal je ons komend seizoen zien", verklapt James. De opnames van het vierde seizoen hebben dus al plaatsgevonden. Wanneer we het nieuwe seizoen mogen verwachten, is nog niet duidelijk.

Het reisje van James en Dorian naar Saint-Tropez verliep wel niet helemaal zoals ze gehoopt hadden. Hun vlucht werd gecanceld, waardoor ze 's nachts op zoek moesten naar een hotel. Daarna was er ook nog eens vertraging met de nieuwe vlucht.

James en Dorian hebben er 24 uur over gedaan om van Saint-Tropez terug naar huis te raken. "Maar... ZALIGE vakantie gehad", benadrukte James aan het begin van de zomervakantie. De presentator bedankte Ellen en Gert ook voor het leuke gezelschap.

Meer nieuws

Meer nieuws

.