James Cooke met verstomming geslagen door waanzinnig nieuws: "In mijn stoutste dromen niet verwacht"
COS
James Cooke met verstomming geslagen door waanzinnig nieuws: "In mijn stoutste dromen niet verwacht"
Foto: Play4

Vanaf 8 december kunnen we bij Play4 terecht voor gloednieuwe musicals in 'James De Musical'. Het belooft opnieuw het feelgoodprogramma van het (einde)jaar te worden.

James Cooke had nooit gedacht dat mensen zó goed zouden reageren op 'James De Musical'. Maar het zijn niet alleen kijkers die de loftrompet over het programma steken. Na de prijs voor 'Best Factual Entertainment Show' in Cannes heeft het programma nu opnieuw een prestigieuze prijs gewonnen.

Maandagavond kreeg 'James De Musical' de Gouden Roos van Montreux 2022 in de categorie 'Studio Entertainment'.  "Aan de vooravond van een nieuw seizoen James De Musical deze indrukwekkende internationale prijs - een Gouden Roos - winnen is onwaarschijnlijk fantastisch", zegt James.

"Zelfs in mijn stoutste dromen had ik dit niet verwacht. Het bewijst eens te meer hoeveel talent we in huis hebben in Vlaanderen. Dus deze roos gaat niet alleen naar ons hele team maar ook vast en zeker naar de hele sector die we hiermee internationaal op de kaart zetten. Het voelt een beetje als de wereld veroveren."

https://www.instagram.com/p/ClhQi7QMKxh/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.