James Cooke met de handen in het haar over 'Karen Damen De Musical': "Een ramp"
COS
James Cooke met de handen in het haar over 'Karen Damen De Musical': "Een ramp"
Foto: GoPlay

Het startschot voor het tweede seizoen van 'James De Musical' werd vorige week gegeven. Erik Van Looy mocht de spits afbijten, nu is Karen Damen aan de beurt.

James Cooke hoopt in elke aflevering door zijn 'James De Musical'-redactie verrast te worden met minstens één anekdote die hij nog niet kende. Bij Karen Damen lag dat toch een stuk moeilijker; ze zijn al jaren goed bevriend.

Toch lukte het met behulp van Karens jeugdvriendin Ethel. Zij zorgde voor een anekdote over fuifbeest Karen. En ook het verhaal over het communiefeest en het Eurovisiesongfestival was nieuw voor James.

"Net het jaar dat Sandra Kim won, zodat Karen het gloriemoment miste van de zangeres die vanaf toen haar grote idool was", vertelt James in Dag Allemaal. "Een verschrikkelijk verhaal. Horror is dat", zei Karen daarover.

"Dat was spannend, want stel dat onze redactie bij de research zich in een belangrijk detail vergist had, dan was dat een ramp geweest. We kunnen dat immers niet repeteren in aanwezigheid van de BV zelf. Die mag van niets weten", besluit James.

'James De Musical' met Karen Damen, donderdag 15 december om 21.00 uur bij Play4.

Meer nieuws

Meer nieuws

.